maisema_icon

Tilaisuuden tullen Tähtelään!

Majoitukset, aktiivilomat, kokoukset, juhlat, leirit, TYKY-päivät ja tilaisuudet upeissa Päijänteen rantamaisemissa. Ravintola Santerin juhlapalvelu järjestää tilaisuuksiin maistuvat tarjoilut ja kahvitukset tarpeidenne mukaisesti.

Tähtelässä on maksuton pysäköinti ja ilmainen WiFi.

Ota yhteyttä

P. 050 432 9190 (ma–pe 9–15) tai info@tahtela.fi

Ajankohtaista

Tähtelän tilat soveltuvat erinomaisesti kokousten, koulutusten, seminaarien sekä erilaisten tapaamisten järjestämiseen. Uuden Tähtiniemen Helmen tilat ovat moderneja ja valoisia. Tutustu Helmen viihtyisiin tiloihin. Ravintola Santerista voit tilata tarjoilut.

Rantasaunalla voit järjestää rentouttavia saunailtoja. Rantasaunan takkatupa sopii hyvin myös kokousten ja pienien perhejuhlien pitämiseen. Käytettävissä on kaksi erillistä saunaa pesu- ja pukuhuoneineen. Lue lisää.

Oletko järjestämässä tapahtumaa kesällä 2022 ja tarvitset myös majoitustiloja? Tähtelän asuntovalikoima on laaja. Käytössä on 1–2 hengen huoneita ja 2–5 hengen huoneistoja, jotka sopivat hyvin myös perhemajoitukseen. Lisätietoja majoituksesta.

Himoksen Iskelmäfestareiden 30.6.-2.7.2022 ja Suomen MM-rallin 4.-7.8.2022 majoitukset nyt myynnissä www.booking.com

majoitus_icon

Majoitus

Tähtelä tarjoaa majoitusta Jyväskylän Korpilahdella viihtyisän sataman läheisyydessä Päijänteen rantamaisemissa. Kesäisin majoitustiloja on jopa 150 henkilölle. Kysy edullista majoitusta ryhmille!

Majoitusvaraukset myös Booking.comin kautta.

Asuntovalikoima on laaja. Käytössä on 1–2 hengen huoneita ja 2–5 hengen huoneistoja, jotka sopivat hyvin myös perhemajoitukseen. Osa huoneista on esteettömiä. Majoitustilat sijaitsevat lyhyen matkan päässä päärakennuksesta ja Ravintola Santerista.

juhlat_icon

Kokoukset ja juhlat

Tähtelässä voit järjestää vaivattomasti niin kokoukset, seminaarit kuin juhlatkin. Tilat sopivat niin suuren kuin pienimuotoisenkin tapahtuman järjestämiseen. Ravintola Santerin loistavissa puitteissa järjestyvät 200 henkilön tilaisuudet. Auditorio soveltuu 120 henkilön ja liikuntasalimme jopa 700 henkilön tapahtumaan.

Rantasauna Rauharannassa voit järjestää rentouttavia saunailtoja ja tila sopii hyvin myös erilaisten kokousten pitopaikaksi. Saunailtaan mahtuu mukavasti noin 30 henkilöä.

’’Maisemat vertaansa vailla
– kaunista oli ja mikä parasta
rauhallista sekä siistiä!”

tilat_icon

Tilat

Tähtelän monipuoliset tilat kuten kokoushuone, luokat, auditorio ja liikuntasali soveltuvat 20–200 henkilölle. Rantasauna Rauharannassa on kaksi erillistä saunaa, takkatupa, jossa on pieni keittiö perustarvikkein, sekä kaksi yöpymiseen soveltuvaa vierashuonetta.

Tammikuussa 2021 käyttöönotetussa uudessa rakennuksessa Tähtiniemen Helmessä on viihtyisiä kokous- ja luokkatiloja 6–60 henkilölle sekä monitoimitila.

Tähtelän Ravintola Santeri muuntuva 200:n hengen ravintolasali, hyvä palvelu ja maukkaat tarjoilut sopivat monenlaisiin tilaisuuksiin.

Ravintola Santeri

Laadukkaat Ravintola Santerin palvelut takaavat jaksamisen tapahtumien aikana. Valmiiseen ruokapöytään on nautinto istahtaa. Toteutamme toiveenne erityiruokavalioista. Suosimme kotimaista ja lähellä tuotettua ruokaa.