Kurssikeskus

Tähtelästä kaikki tarvittava kurssien, koulutusten ja seminaarien järjestämiseen! 

Laadukkaat tilat, kattavat ravintolapalvelut ja majoitus rauhallisessa ympäristössä luonnon äärellä. Vahvuutenamme on erityisesti suuret ryhmät, sillä Tähtelä sopii jopa 200 hengen asiatapahtumien järjestämiseen.

Toimimme Jyväskylän Korpilahdella, vain 30 minuutin ajomatkan päässä Jyväskylästä. Kampus sijaitsee Päijänteen rantamaisemissa, lähellä Korpilahden palveluita ja aktiviteetteja.

Opetustilat

Moderni Helmi-rakennus ja suurellekin osallistujamäärälle sopiva päärakennus tarjoavat toimivat tilat vaativaankin käyttöön. Katso tarkemmat tiedot, kuten kapasiteetti, varustelu ja hinnat kokous- ja opetustilat -sivulta.

 

Majoituspalvelut

Meillä on majoituspaikkoja yli 100 henkilölle. Huoneemme ovat siistejä 1–2 hengen huoneita sekä 2–5 hengen huoneistoja. Kaikista löytyy oma WC ja suihku.

juhlat_menu_icon

Ravintola

Oli tilaisuutesi yksipäiväinen kurssi tai viikon mittainen seminaari, ravintola palvelee sinua ammattitaidolla ja ystävällisellä asenteella. Ravintolasali sopii jopa 200 hengen tilaisuuksiin, ja halutessasi kokoustarjoilut voidaan toimittaa esimerkiksi kokoustiloihin tai rantasaunalle.

Mies suppailee

Aktiviteetit

Usein tapahtumat sujuvat kevyemmin, kun ohjelmassa on pieni annos mukavaa tekemistä. Miltä kuulostaisi esimerkiksi vierailu Korpilahden Höyry-galleriassa, pyörähdys Haukkavuoren luontopolulla tai päivän lopuksi rentouttavat löylyt saunassa Päijänteen rannalla?

ryhmäkuva Tähtelän henkilökunnasta

Ota yhteyttä

Ystävällinen henkilökuntamme palvelee sinua niin suurissa kuin pienissä asioissa.

Tervetuloa arjen yläpuolelle!


Myyntipalvelumme on avoinna seuraavasti:

ma–pe klo 9–15

p. 050 432 9190
info@tahtela.fi