Leirikeskus

Tarjoamme paikan leireille ja tapahtumille, aivan ysitien varrella! Meille mahtuu jopa 200 hengen ryhmät.

Tähtelä sijaitsee Korpilahdella, vain 30 minuutin ajomatkan päässä Jyväskylästä ja 1 tunnin ja 45 minuutin päässä Tampereelta. Vahvuutemme leirikeskuksena ovat monipuoliset ja laadukkaat tilat, ravintolan maukkaat ruuat, aktiviteettien määrä sekä henkilökunnan palvelualtis asenne.

Mietitkö esimerkiksi rippi-, urheilu- tai muun leirin järjestämistä? Laita rohkeasti viestiä tai tule tutustumaan Tähtelään, niin kerromme mielellämme lisää!

Makuuhuone Tähtelässä

Majoitustilat

Tarjoamme majoitusmahdollisuuden yli 100 henkilölle. Valtaosa huoneista on kahden hengen huoneita, joissa on omat vessat ja suihkut.

Opetus- ja kokoustilat

Valikoimastamme löytyy jopa 120 hengen auditorio sekä useita luokkahuoneita. Opetuksen, infotilaisuuksien ja muiden vastaavien tilaisuuksien järjestäminen on  helppoa Tähtelässä.

 

Liikuntaa sisällä ja ulkona

Laaja kampusalue, vuokrattava liikuntasali ja aivan kivenheiton matka Korpilahden luontopolulle takaavat hyvät liikuntamahdollisuudet leirin osallistujille.

juhlat_menu_icon

Santeri

Maittava ja monipuolinen ruoka takaa onnistuneen leirin. Meiltä voit varata täysihoidon, joka pitää sisällään kaiken aina aamiaisesta iltapalaan.

Päivän ateriarytmi voi olla esimerkiksi seuraava:

9.00 aamiainen

12.00 lounas

14.30 päiväkahvi ja kevyt välipala

17.00 päivällinen

20.30 iltapala

Aktiviteetit

Erä frisbeegolfia, patikkaretki Haukanvuoren kierroksella tai vierailu Korpilahden satamassa? Tähtelästä löytyy monipuolista tekemistä leireille, ja yhteistyökumppaneidemme sekä lähialueen aktiviteettien myötä tekemisen määrä moninkertaistuu. 

Sauna ja uinti ovat mielestämme elintärkeä osa missä tahansa leirissä. Tähtelän rantasauna sijaitsee aivan Päijänteen rannalla. Hiekkaranta on matalapohjainen, ja soveltuu siis erinomaisesti myös lapsille.

suppailua
ryhmäkuva Tähtelän henkilökunnasta

Ota yhteyttä

Ystävällinen henkilökuntamme vastaa mielellään kysymyksiisi. Räätälöidään yhdessä juuri sinun tarpeisiisi sopiva palvelukokonaisuus.

Tervetuloa arjen yläpuolelle!

Myyntipalvelumme on avoinna seuraavasti:

ma–pe klo 9–15

p. 050 432 9190
info@tahtela.fi