tietoa_icon

Tietoa meistä

Tilaisuuden tullen Tähtelään

Lisätietoja Tähtelän palveluista saat puhelimitse numerosta 050 432 9190 ja sähköpostitse osoitteesta info@tahtela.fi. Myyntipalvelumme on avoinna arkisin klo 8–15.

Tähtelän palvelualtis ja ystävällinen henkilökunta antaa mielellään lisätietoja majoituksesta sekä kokousten, juhlien tai erilaisten tilaisuuksien järjestämisestä.

Räätälöimme ammattitaidolla toiveittesi mukaisen tilaisuuden.

Tietoa meistä

Tähtelä sijaitsee Korpilahdella 5000 asukkaan kauniilla asuinalueella Jyväskylässä. Päijänne jakaa Korpilahden maa- ja vespuoleen. Tähtelä sijaitsee Korpilahden sataman läheisyydessä upeissa Päijänteen rantamaisemissa, mikä luo erinomaiset puitteet juhlille, kursseille, kokouksille ja leireille. Kesäisin majoituspaikkoja on kaikkiaan 150.

Tähtelässä on rantasauna Rauharanta omalla uimarannalla. Rauharannassa on kaksi erillistä saunaa ja yhteinen takkatupa. Tähtelän monipuoliset tilat kuten kokoushuone, luokat, auditorio ja liikuntasali ovat käytettävissä sopimuksen mukaan. Tilat soveltuvat 20–200 henkilölle.

Tähtelän Ravintola Santeri on avoinna Alkio-opiston opiskelukauden aikana ja muutoin sopimuksen mukaan. Muuntuva 200:n hengen ravintolasali A-oikeuksilla, hyvä palvelu ja maukkaat tarjoilut sopivat monenlaisiin tilaisuuksiin. Raaka-aineet ovat pääasiassa kotimaisia ja lähiruokaa suosivia. Erikoisruokavaliot huomioidaan.

Tähtelä toimii Alkio-opistolla. Alkio-opisto on valtakunnallinen yliopisto- ja ammattikorkeakouluopintoja tarjoava kansanopisto Jyväskylän Korpilahdella. Opiskeltavat alat ovat: Kasvatus ja psykologia, Historia ja kielet, Hyvinvointi ja luonnontieteet sekä Talous ja yhteiskunta. Alkio- opiston rehtorina toimii KT Jaana Laitila. Alkio-opistoa ylläpitää Alkio- opiston kannatusyhdistys, jonka nimeämää hallitusta johtaa professori Jouni Välijärvi.

Lisätietoja löydät www.alkio.fi

Yhteistyökumppanit

ATK express, Kim Weiss
Höyry-galleria
Juhlakartano Tähtiniemi
Jyväskylän kaupunki
Kamua
Katse Design
Korpilahden Yrittäjät
Korpilahti-lehti
Satamakapteeni
Säynätsalon kunnantalo
Visit Jyväskylä